Opteamin alueellisten franchisingyrittäjien Melina ja Jarkko Niemen ja Barona-konsernin välillä on sovittu järjestelystä, jonka tuloksena Opteamin Pirkanmaan, Pohjanmaan ja Satakunnan liiketoiminnat ovat siirtyneet osaksi Barona-konsernia perjantaina 9.6.2017. Barona-konserniin siirtyvän liiketoimintakokonaisuuden liikevaihto vuonna 2016 oli noin 17 Meur. Järjestelyllä ei ole henkilöstövaikutuksia. Järjestely ei myöskään vaikuta Opteamin alueellisiin asiakassopimuksiin tai työntekijöiden työsopimuksiin tai niiden ehtoihin. Opteam-ketju … Jatka lukemista "Tiedote: Opteamin Pirkanmaan, Pohjanmaan ja Satakunnan franchisingliiketoiminta on nyt osa Barona-konsernia"
Barona Group Oy on 10.2.2017 ostanut Opteam Yhtiöt Oy:n. Opteam on nyt osa Barona -konsernia, joka kattaa Baronan henkilöstöpalveluliiketoiminnan lisäksi myös useita muita liiketoimintoja. Järjestelyn myötä alalle syntyy suomalainen työelämän asiantuntijakeskittymä, joka tarjoaa laajasti ratkaisut eri toimialojen henkilöstötarpeisiin. Yhdistymisen myötä yritykset kykenevät yhdessä palvelemaan asiakkaitaan sekä työnhakijoitaan entistä erikoistuneemmin ja laajemmalla ratkaisuvalikoimalla. Yhdessä yritykset työllistävät … Jatka lukemista "Tiedote: Opteam liittyy osaksi Barona-konsernia"
Barona Group Oy ja CapMan Buyout X -rahasto ovat sopineet CapManin sijoituksesta Barona Groupin omistamaan Forenomiin. Järjestelyssä CapMan ostaa enemmistön Forenomin osakekannasta. Barona Group Oy sekä Forenomin toimiva johto jatkavat yhtiön vähemmistöomistajina.  Forenom on kehittynyt majoitusalan edelläkävijäksi ja markkinajohtajaksi osana Barona Group -yritysyhteisöä. Jatkossa Forenomin kasvustrategia painottuu entistä voimakkaammin kansainvälistymiseen ja alan konsolidointiin. ”Haimme Forenomin … Jatka lukemista "Tiedote: CapMan sijoittaa nopeasti kasvavaan Forenomiin"